måndag 13 april 2009

Testar igen...

Okej, gör väl ett nytt försök! Gillade inte riktigt hur det blev i förra inlägget - dels såg bokstaven lite avhuggen ut i botten, och sen tycker jag nog att det är snyggare med hela namnet. Fick till en ganska fin stil, lite snirklig. Helst hade jag i och för sig velat ha något som ser hansskrivet ut - men, men... Får väl vara nöjd ett tag, eller byta igen =)

4 kommentarer:

* Therése * sa...

Vet fortfarande inte om jag gillar det...

Hanna sa...

Jag tycker att det blev jättefint. Men det är ju din blogg och du som ska vara nöjd.

mita sa...

Hej vad roligt att du tittade in och lämnade en kommentar! Kul att hitta dig också! Ny inspiration! hahaha, jag har också försökt mig på signaturen med Monicas hjälp, fattar inte men troligtvis gör min font att den ser ut som en blubbla... och nu vet jag inte hur jag ska få bort den då jag ska göra inlägg! Oj vad man kan trassla in sig i tekniken... hihihi Tycker din signatur blev riktigt fin! Kram

Monica sa...

Det blev ju jättesnyggt! Tycker det typsnittet passade perfekt på ditt namn :-) Behåll den nu! Ska bli spännande att se vad du gör för kul på er pysselkväll. Riktigt bra idé för övrigt. Själv försöker jag febrilt få mina vänner att börja pyssla men det går sådär... hahaha men jag försöker iallafall övertala dem :-) Jag tror att det bor en pysslare inom alla som bara väntar på att få komma fram hihihi!
Kram kram!