onsdag 15 april 2009

Mina kort från igår

Här kommer de utlovade bilderna på mina kort från igår...


Ett av julkorten, helt i brunt och vitt. Stämplar från InkyWings samt Hero Arts.


Det andra julkortet med stämplar från Panduro.


Utstansade hjärtan varav det översta är stämplat och embossat med WaterMark-dyna och Clear-embossingpulver.


Har stämplat Tingturas lilla döskalle med WaterMark-dyna, blomman är lilla och mellan Retro-stansen, pratbubblan kommer från Space Age och Hej-stämpeln från Tingtura.


Blomstämpeln från Forma Hantverk köpte jag på mässan i Göteborg och använde för första gången igår, gillar den verkligen. Grattis-stämpeln kommer från Slöjddetaljer.


Blomman kommer från Tingtura. Den är embossad med svart-glittrigt embossingpulver. På grund av att jag totalt misslyckades med embossingen i mitten blev det en svart cirkel samt en röd utstansad fjäril med uppvikta vingar som dekoration på blomman.


Eftersom jag var mer koncentrerad på att hjälpa mina vänner igår så känns det som om jag inte la ner hela min själ i dessa kort! Julkorten är jag egentligen inte så där jättenöjd med, men de andra korten får väl duga...

Har ju sedan länge insett att det där med jättemycket dekorationer och olika papper i lager-på-lager inte riktigt är min grej. Kan tycka det är jättefint när andra gör det, men lyckas inte riktigt få till det själv. Hade en diskussion om detta med Maria som har lite samma "problem" och vi är båda lite sugna på att testa att göra varsitt kort med "allt" på... Vi får väl se hur det går =)

2 kommentarer:

Monica sa...

Ibland är "enkelt" snyggast tycker jag. Samtidigt som det är fint med massa dekorationer också :-) Det är kul med båda hihihi :-) Fina kort du har gjort iallafall. Smart o börja med julkorten redan nu så blir det inte samma massproducerande vid jul. Gillar blomstämpeln jättemycket också!
Kram kram!

Anonym sa...

Superfina kort! Mer inspiration för mig. ;-)
Snart kommer du kunna se mina alster.

Kram kram