söndag 19 april 2009

Ett Tack...


Tänkte skicka iväg detta kort idag, ett tackkort till en av mina vänner. Eftersom personen inte kommer få det förrens imorgon kan jag inte skriva för mycket om det nu - men mer information om kortet kommer senare.

Jag tänkte också passa på att skicka ut ett TACK i cyberrymden... Ett tack till mina bloggläsare, och ett tack för de kommentarer jag får här på bloggen. Som jag skrev i ett tidigare inlägg - det värmer!!

Dessutom ett extra tack till LillaSyster! Som verkligen gjorde mig glad häromdagen... Jag har i min dator en inspirationsmapp, där jag sparar ner bilder jag hittar på nätet på saker jag tycker om. Det kan vara fina kort eller snygga smycken som jag vill efterapa, eller inredningsdetaljer som jag kan tänka mig att fixa till nu eller i ett framtida större hem. LillaSyster berättade att hon skapat en egen inspirationsmapp i sin dator. Jag föreslog då att vi kunde kolla igenom varandras mappar för att kanske kopiera det man tyckte om hos varandra. Då svarade LillaSyster; "Ja, men mycket av det jag har i min mapp har du ju redan, för det är taget från din blogg..." Hur mycket värmde inte det?!?! =)
(Vi pratade ganska sent på kvällen, och OM jag missuppfattade dig E, snälla låt mig tro att det var så här du sa... ;) för det här kommer jag leva på länge... )

5 kommentarer:

Hanna sa...

Bra idé med en inspirationsmapp. Jag har en massa idéer i huvudet som snart inte får plats längre ;) kanske skulle samla bilder och idéer från nätet och samla det i datorn istället.

Maria sa...

har också en sån mapp! jättebra om man sett nån snygg sak eller bra idé man vill göra i framtiden.:)

Stina sa...

Hej! Visst är stämpeln otroligt söt! Jag köpte den på Tradera, så jag har tyvärr ingen aning om vart du kan få tag på en likadan. Men den är i alla fall är från October Afternoon, från förra året. Den stod som nyhet i deras sommarkatalog (2008) på nätet. Hoppas du kan hitta en någonstans! :-)

Anonym sa...

Jag har också en sådan mapp på datorn och där ingår ett gäng kort som du gjort (tagna fr denna sida). :-)

Tiggy sa...

Vad sött kort. :)

Angående kviststansen du frågade om så är det en sånhär:

http://www.stampelgarden.se/product_info.php?cPath=62&products_id=352&osCsid=9e77f92271155b66bf7270973c69a329

Jättevackra kvistar, finns i mellanstorlek också. Jag är supernöjd, letade länge efter en lite speciell kviststans. Vad man ska tänka på är att det är i stort sett omöjligt att trycka ut en kvist för hand. Man får ställa den på golvet och trycka med foten. Funkar jättebra! Detta är för att den är så detaljerad. Men låt inte det avskräcka. :)

/Tiggy