tisdag 28 april 2009

Inte så jättenöjd...

Var ute i affärer för ett tag sedan och hittade då ett så fint presentpapper, vitt med mönsterprägling i form av blommor. Kunde se framför mig vad mycket fint man skulle kunna göra - och eftersom det knappast kostade någonting så köpte jag det...

Fick för mig att testa att göra ett kort av det idag, och hade ingen riktig idé i huvudet när jag började. Ibland blir det riktigt lyckat, och andra dagar - som idag - går det inte alls! Jag sitter och blänger på kortet just nu och funderar hur det skulle kunnat gjorts bättre... Hade nog hellre haft ett vitskimrande organzaband eller någon färg som bröt av, och jag skulle nog ha stämplat på ett tjockare papper och satt 3d-kuddar under. Och dessutom satte jag bandet snett!

Men, men... Nu blev det så här - och jag har papper kvar så det räcker att göra några kort till. Dessutom tog det ju inte många minuter att göra klart kortet, delvis på grund av att jag har en hel bunt färdiga kort... =)1 kommentar:

Monica sa...

Ja det är en otrolig ära att få göra bröllopskorten. Och eftersom det är min bästa vän så vill man ju att de ska bli perfekta :-) Har verkligen suttit med linjal för att få det exakt hihihi. Både grundpappret och ett av banden är gråa. De färgerna valde de eftersom David (blivande make till Malin) ska ha en grå kostym. Snart ska vi börja göra vigselprogram och placeringskort o allt vad det ska vara. Ska bli jättekul! Allt som allt är det 25 st kort. Som tur är har de gemensamma parvänner mestadels så många får ett gemensamt kort. Man börjar fundera på hur man skulle vilja ha sina egna kort i framtiden hihihi. Är du gift?
Kram kram!