fredag 17 april 2009

Blogcandy

Efter att ha kollat igenom mina pysselinköp för förra månaden bestämde jag mig för att FÖRSÖKA att INTE handla några stämplar under april... Trodde det skulle vara svårare, och att jag inte skulle lyckas - men än så länge så har det inhandlats NOLL pysselsaker denna månad. Dock är inte månaden slut än, och jag känner mer och mer "behov" av att handla... =)

Får väl istället hoppas på tur i en Blogcandy-utlottning. Vore ju perfekt med en vinst där; massa nya stämplar utan att bryta mitt "inga-stämplar-i-april"-löfte... ;)

Både hos ScrapAddicted och hos Jennie/Deleelsias Värld lottas det ut ett helt ark med de nya, fina Easer-stämplarna. Tänk vilken lycka att vinna dem...1 kommentar:

Monica sa...

Smart idé att sätta ut hemmagjorda blommor på balkongen! :-) Det måste jag testa. Älskar verkligen internet; vad hade man gjort utan all inspiration och tips från andra :-) Tack så mycket! :-) Vi lyckas aldrig få något fint att blomma på balkongen för solen ligger aldrig på den sidan mer än några futtiga minuter på morgonen... Så papper är ju utmärkt hihihi.
Hoppas du får en härlig helg!
Kram kram!