lördag 28 februari 2009

Julkorten från igår...

Ett grönt kort med PeelOff-stickers i guld. Snögubbarna är stämplade, embossade och färglagda, och sedan klistrade på en remsa vitt papper.


Använde min nyast julstämpel. Så tjusig... Silverembossad på vitt papper som klippts med mönstersax och limmats på ett rött kort. Tog inte många minuter att göra...


Ett brunt kort med ritade vita streck längst kanterna. God Jul stämplat och guldembossat. Tomten är stämplad, embossad och färglagd med akvarellpennor.


Tomten med släde är svartembossad på vitt papper, limmat på rött papper och sen limmat på svart kort. Sigillet är ett "klistermärke" från Lagerhaus.


Fem-minuters kort! Grön botten, målade streck och prickar längst kanten. PeelOff-stickers i form av text samt fönstret som är satt på en bit vitt papper som klippts med mönstersax och limmats på kortet.


Ytterligare ett svart julkort. PeelOff-text på framsidan samt ett utstansat hål med vita prickar runt. Granen är utstansad och limmad på det vita papper som sitter på "skriv-sidan" inne i kortet.

Ett kort i rött som liknar det bruna. God Jul-texten är silverembossad och tomten är färglagd med akvarellpennor.


2 kommentarer:

Hanna sa...

Fina kort! Börjar bli van att få dina fina kort nu, så jag hoppas att jag inte behöver vänta ända till jul på nästa ;) Kram

* Therése * sa...

Tack =)

Så du vill att jag ska fortsätta fylla din kylskåpsdörr?!? Tror nog att det lär komma något kort till dig innan jul. Du har ju en födelsedag i sommar - så du kan nog köpa några till magneter... ;)