tisdag 27 januari 2009

Datorkrångel =(

Startade upp datorn i söndagsförmiddag, och kollade runt lite innan jag sysslade med andra saker. Gick tillbaka till datorn efter ett tag och tyckte att färgen på skärmen var väldigt mörk. Några minuter senare kom en varningsruta upp i ena hörnet om att batterinivån var låg och att det var dags att sätta i strömsladden. Den var dock redan i... Provade att byta eluttag, men fick bara fler varningsrutor. Datorn gick ner i viloläge - och DOG... Vet inte hur många gånger jag försökte starta datorn, eller drog ur och satte i sladdarna igen - utan att något hände.

I går (måndag) kväll kom S, och inte förrens vi testade med hans datakabel så fungerade min dator igen. Det var i och för sig enormt skönt att det bara var sladden - eftersom jag senast i somras fick betala 1000 kr i självrisk när fläkten la av. Troligtvis blir det lite billigare den här gången - men var hittar man en strömkabel till en bärbar HP-dator???

Insåg dock under dessa två datafria dagar vad enormt databeroende jag har blivit... Vet inte hur många gånger jag tänkte; "det här ska jag kolla upp..."

Fördelen var dock att jag hade väldigt mycket tid till annat... =) Har faktiskt påbörjat SJU olika kort, som jag tänkte försöka göra klara idag.

1 kommentar:

Maria sa...

känner igen det där med databeroende. skulle behöva lite detox, ett par analoga dagar.
Får pyssla lite och passa på att pussla mitt nya pussel då. :)