tisdag 28 juli 2009

Tillökning i änglafamiljen

Idag har jag utökat min lilla familj med smyckesänglar med en turkos och en brun-orange ängel. Upptäckte att det var de blå och gröna änglarna som sålde slut först, och försökte då få tag i änglakjolar i dessa färger men de verkar ha sålt slut. Därför blev jag glad när jag såg att en av pärlbutikerna fått in turkosa änglakjolar, och att de även hade dem i brun-orange. De såldes bara i 10-pack, så jag har lite änglar att montera nu igen...
Jag har ju behållit en ängel i varje färg, och har nu tolv stycken. De står uppradade uppepå en tavla som jag har i hallen. Kanske skulle se om man kunde få tag i ett litet titt-skåp eller liknande.

Såg någon rubrik för ett tag sedan att "Foppa-toffeln" var på väg att dö ut, eller så var det kanske en förhoppning om att den skulle försvinna... ;) Jag har ett par som jag köpte förrförra sommaren när vi var till Smögen och det blev översvämning på campingen - så sköna att ha på sig när man var tvungen att vada genom vatten som gick en bra bit upp på smalbenet. De har dock sedan dess bara använts ner till tvättstugan. Men nu har de fått lite av en huvudroll i mitt pysslande...

Jag har ju visat upp mitt pysselskåp i ett tidigare inlägg, och eftersom den utdragbara arbetsytan är 1,15 m hög så står jag upp och pysslar för det mesta. Detta har fungerat förut, men på sista tiden har jag börjat få väldigt ont i hälarna. LillaSyster Naprapaten påstår att det är för att fettkuddarna i hälarna trycks undan när man står mycket på hårda underlag (tror jag i alla fall att hon sa...) - och föreslog att jag ska ha skor på mig. "Foppa-tofflorna" kom då fram, och än så länge har de varit jättebra =)


Mina räddare... ;)


6 kommentarer:

Monica sa...

Hahaha va rolig du är :-) Då får de heta pyssel tofflor hädanefter :-) Förstår att det kan vara gött o stå o pyssla. Man är väldigt händig av någon konstig anledning när man står tycker jag. Plus att det underlättar ju faktiskt när man behöver nå allt... Får kanske dra fram ett par tofflor då hahahaha :-)

Väldigt fina änglar du har hittat också! Och jag tror aldrig det kan bli för mycket döskallar för en 7 åring :-) Kör hårt! Och ta en titt på dafont.com Hur mycket skallar som helst. Klicka bara på "horror".
Kram kram!

dagenskreativa sa...

Söta änglar:)

Kram A

dagenskreativa sa...

Sv; När jag gjorde min stora skål blandade jag 1 dl av vardera & det blev ju över, men man behöver ju ändå ganska mycket för att den ska bli "blöt".


Har du sett tipset om vinylskålen gjord av en gammal vinylskiva?

Kram Anna

dagenskreativa sa...

Bloggadressen blev fel i förra inlägget:P

Sv; När jag gjorde min stora skål blandade jag 1 dl av vardera & det blev ju över, men man behöver ju ändå ganska mycket för att den ska bli "blöt".


Har du sett tipset om vinylskålen gjord av en gammal vinylskiva?

Kram Anna

Hanna sa...

Åh, så söta änglar! :o)
Du har en liten award att hämta inne hos mig.
Kram,
Hanna

dagenskreativa sa...

sv: Tack för de fina orden:) de värmer!

Kul att du ska testa att göra lite skålar:) Lycka till med pysslandet, ser framemot resultaten!:)

Kram Anna