onsdag 22 juli 2009

Hemma igen...

Har varit på en liten minisemster tillsammans med S. Vi packade ihop ett tält och drog oss ner till Åsa som ligger ca 30 minuter från Göteborg. Vädret har väl inte varit det bästa, men vi har ändå haft det jättebra! God mat, trevlig camping, långa promenader på klipporna och mycket bokläsande - lite "ladda-batterierna"-tid.

Dessutom hann vi med ett besök i Göteborg där vi åt och gick i några affärer. Tyvärr blev det ingen "dejt" med Monica - men förhoppningsvis kan vi träffas på höstens Stämpel- och Scrapmässa som är nere i Göteborg. Det blev även en resa till Ullared, där vi bland annat besökte Ge-Kås samt PanduroHobby Outlet... =) Lite handlande blev det, på båda ställena.

På vägen ner mot kusten passerade vi Skara, Allingsås och Floda. Jag kan lova att det kändes lite - att som pysslande shopping-glad person behöva passera Slöjddetaljer, Stämpelboden samt Kortmakaren utan att kunna gå in eftersom det var söndag...Men tack vare världens underbaraste S (och dåligt väder...) fick jag idag möjlighet att besöka alla tre ställen =) Skoj att få titta på och känna på varor som man förut bara sett på nätet - samt att se alla fina kort man sett i Kortmakarens blogg på riktigt. Och att få träffa trevliga Sara!

Nej, nu ska jag nog ta och försöka packa upp - både väskor och inköp... =)

4 kommentarer:

Monica sa...

Ahhh :-) Så du fick en liten visit på Panduro Outlet :-) Hur va det där? Hade de mycket till bra priser?? Måste verkligen åka dit.

Hoppas att du har möjlighet att komma ner till mässan, så ska jag se till så jag e ledig då. Kram kram!

Karusellflickan sa...

Hallå, nu vill jag se vad du hittade på outleten!

Saknar dig också, men vi ses kanske på lördag? T och jag åker upp i morgon och åker till Degerfors på lördag.

Hörs. Kram

Anonym sa...

visst är S snäll ;)
Jag har hört att han är jätte snygg också :)

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Vilken härlig minitrip! Och härligt att få med sig en massa inköp hem! En rejäl bonus alltså!

Förstår att det sved då du körde förbi scrapbutikerna - tur att du fick ta ett besök där dagen efter!

Hopaps allt är bra med dig!
Ha de bäst!
Kram / Angelica