torsdag 16 juli 2009

Stämplar...

Jag har nämnt det förut; jag gillar att handla! =) Och jag gillar att äga fina saker! Detta är något man verkligen kan se när man kollar igenom mina stämplar...

Började handla stämplar för några år sedan - köpte något set med bokstavsstämplar på Panduro och fick några småstämplar från en bokklubb. Sedan har det bara fortsatt, särskilt sen jag upptäckte hur lätt det är att handla via nätet. Gillar webbutikerna som använder postens portotabell som frakt - det är ju roligare att köpa stämplar när frakten är 6kr än att handla hos dem med en fast frakt på 30-50kr...

Mina stämplar "bor" i en verktygslåda jag köpt på Panduro, samt i några Tupperwarelådor... Jag har hyffsad koll på vilka stämplar jag har och var de finns, men när jag pysslat ihop med vänner har jag insett att någon form av organisation vore lämpligt. Så nu har jag suttit och stämplat, och stämplat och stämplat... Hittade en liten pärm med plastfickor med plats för papper i storleken 10x15 ungefär - så jag har klippt till lite tjockare ark i den storleken och sen stämplat upp alla mina motiv med svart vattenfast stämpeldyna. Pärmen klädde jag sedan med svart självhäftande plast, och fäste silvriga PeelOff-bokstäver på.
Jag har inte varit så konsekvent i mitt uppstämplande. Ibland är stämplarna sorterade efter montering, ibland efter tillverkare, ibland efter motiv och ibland efter var de förvaras. Men man får i alla fall en överblick. Man kan bläddra i pärmen istället för att "gräva runt" i massa lådor. Jag känner mig nöjd! Så det är kanske dags igen att dra ihop lite tjejer till en pysseldag/kväll... =)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser grymt proffsigt ut! Snyggt! Nu har dy inspirerat mig igen. :-) Ett stort GRATTIS till KAOS awarden. Den är du verkligen värd. Vet ingen som är så duktig som du på så många olika typer av pyssel.

Hoppas allt är bra. Hinner vi ses något när vi kommer hem? Kram

Maria sa...

jättesmart!

Karusellflickan sa...

Jag har handlat på Panduro Hobby outlet, nu vill jag pyssla ;o) Kram

Anonym sa...

Wow. ser fram emot vår nästa gemensamma pysseldag!!!
//Marina

Tiggy sa...

Vilken klurig idé!