fredag 10 juli 2009

Lite av veckans pyssel

Pysslar för fullt just nu, det är en del saker som ska göras klart inför helgen. Fixade till en sak igår som jag blev MYCKET nöjd med...!! =) Bilder kommer på söndag.

Lite av det jag gjort i veckan kan jag visa upp idag, eftersom jag vet att några av korten jag skickat har kommit fram till mottagarna. De andra kommer här så snart jag vet att de kommit fram.


Var ju på frukost-dejt med Camilla i onsdags - både gott och trevligt! Med var även hennes Morgan samt hans brorsdotter Joline. Eftersom de bjöd mig på frukosten/fikat skickade jag iväg ett kort som tack. Hade inte många minuter innan brevlådan skulle tömmas, så det blev ett ganska enkelt kort. Jag upptäckte också efter ett tag att det blev nästan identiskt med ett gratulationskort jag gjorde i början av året.
S har fyllt år i veckan, och honom har jag ju självklart gratulerat! =) Middag på grekisk restaurang blev det, samt några paket. Hade varken tid eller inspiration för att göra ett kort, men eftersom han bland annat fick en bok om PhotoShop så gjorde jag ett bokmärke som fick en liten grattishälsning på.
Dessutom har jag använt lite självhäftande plast för att ännu en gång dekorera i badrummet - jag har ju redan visat hur min kakelvägg såg ut för några år sedan, samt hur mitt toalettlock ser ut nu igen. Denna gång var det tvålpumpen som fick lite dekorationer. Jag har vid några tillfällen köpt fina tvålpumpar; rostfria som rostat eller sådana i glas där pumpfunktionen slutat fungerar - så nu har jag tröttnat och använder en i plast som man köper tvålen i. Har plockat bort etiketterna för att få ett lite "renare" utseende. Tyckte dock att den såg lite tråkig ut så jag stansade ut några blommor i svart självhäftande plast och satte dit. Enkelt, men tjusigt - och den svarta färgen passar ju även om det blir annan färg på tvålen nästa gång.KramKram,

1 kommentar:

Karusellflickan sa...

Åh vad jag gillar det lila kortet! Vad häftigt det blev med blommorna på tvålpumpen. Funderade faktiskt på samma sak förra veckan när mitt badrum ändrade utseende. Har ju en vit tvålpump. Kanske skulle låna en stans av dig och fixa lite organgea/röda blommor. Känns roligare att pimpa den befintliga tvålpumpen än att köpa en ny. Kram