lördag 6 juni 2009

Färdigt bröllopskort

Blev klart med det beställda bröllopskortet igår, och eftersom jag tror chansen att LilleBrors kompis kollar in här på min blogg är minimal, och chansen att han gör det på sin bröllopsdag är ännu mindre (även om jag kanske får ett besök här senare eftersom jag signerade kortet inte bara med namn och årtal, utan även med bloggadressen...) så vågar jag lägga upp bilder på det nu.

Önskemålet var ju ett enkelt kort, med plats för ett presentkort, och gärna med 50-tals tema. Efter mycket googlande och några telefonsamtal blev det bestämt att kortet gärna fick vara babyblått och turkost, och dessutom i ett visst rutmönster. Eftersom jag inte lyckades hitta mönsterpapper med detta motiv, och inte heller fann det någonstans på nätet som man kunde skriva ut, var S snäll och hjälpte mig fixa till det i Photoshop.

Storleken på presentkortet var in i det sista oklar, men det blev ändå den kortstorleken som jag från början tänkt. Hoppas att allt blev bra till slut...!!


Babyblå kortbas, mönsterpappret som S hjälpte mig fixa i Photoshop, &-tecknet (som jag sett i olika bloggar till bröllpskort och ville testa) är i samma babyblå färg som kortet, brudparets namn är utstansat i vitt och uppe i hörnet är datumet för vigseln (stämplade först maj istället för juni... men upptäckte det i tid)


Insidan av kortet. Använde blå cardstock (dvs med måtten 31x31 cm) som kortbas, så pappret räckte till att vika till en ficka också. Det syns dock dåligt här eftersom jag satte ett vitt papper över där de får skriva valfri text. Stämplade och silverembossade ett hjärta i hörnet.


Jag brukar signera mina kort med det stämplade hjärtat, förnamn, första bokstaven i efternamnet samt årtal. Denna gång lade jag till min bloggadress också. Vem vet... någon som ser kortet kanske blir nyfiken och kikar in... ;)Nu till helgen kommer S och N förbi. Får se hur vädret blir, vad jag och grabbarna hittar på... Det blir i alla fall fotboll ikväll - och imorgon är det väl tennis?! Inget pyssel inplanerat, såvida vi inte får för oss att lägga pärlplattor, eller kanske måla på de där vita t-shirtsen som jag köpte för eeevigheter sedan...

TREVLIG HELG!!

KramKram,

3 kommentarer:

Hanna sa...

Kortet blev jättefint! Tror att brudparet kommer bli väldigt imponerade. Ha en bra dag med grabbarna. Kram

Monica sa...

Riktigt vackert och stilrent kort :-) Brudparet kommer bli jättenöjda! :-)

Jag har inte övergett promarkers hihihi :-) Blev bara så himla inspirerad av några bilder på kort där folk använt Distress Ink. O så himla snyggt! Men det va ju inte alls lika lätt att få till det som jag trodde... Hmmm... Allt ser alltid så lätt ut när någon annan gör det. Tror deffintivt att jag kommer använda Promarkers mer. Man slipper ta fram så mycket grejer o böka... Men jag har inte hittat "rätt" papper för promarkers ännu. Har fått flera tips men inget som jag är jättenöjd med. O så måste jag köpa "rätt" stämpeldyna i svart också...

Har läst på pyssel.net att många lämnar Promarkers när de väl testat copics o tombow pennor... Skulle vilja testa dem utan att köpa dem hihihi :-) Så om du hittar någonstans där du kan prova alla så gör det innan du köper. Det blir ju lätt väääääldigt dyrt...
Kram kram!

Anonym sa...

Fint!! Tack förresten för att du visade emmbossing-tekniken. Uj vad det emossas hemam hso oss nu. :-)