söndag 21 juni 2009

Ett litet tack

Skrev ju ett inlägg för några dagar sedan att Marina hjälpt mig sälja ännu en av mina smyckesänglar, och att jag nästan får börja ge henne provision... Kom då på att hon borde få något som tack - så jag fixade ett kort samt gjorde henne ett par örhängen.


Hade lite ont om tid, så jag tog ett färdigt kort (julkorten från Ikea som jag köpte på rea i julas) och klädde in med mönsterpapper. Texten "Ville bara säga..." stämplades med WaterMark-dyna, och två fjärilar stansades ut och limmades fast.


Fäste ett vitt papper med en stämplad blomkvist på insidan av kortet för texten.


Örhängena... Silverfärgade ringar med ett svart hjärta i. Enklast möjliga att tillverka, men de blir ganska tjusiga.
(Som vanligt när jag gör smycken så tar det nästan längre tid att fotografera dem än det tar att tillverka dem... Det är ju konstigt att det ska vara så svårt!!)


Fick ett telefonsamtal från Marina igår, så jag vet att örhängena överlevde postgången - och att de blev uppskattade... =)

Idag blir det nog en filt på gräset, eller en stol på balkongen - om nu solen bara fortsätter skina... Funderar för fullt på vad jag ska kunna ta med mig för pyssel ut - måste nästan fixa ett nytt broderi någon dag, de är ju perfekta att ha när man sitter och solar. Istället får det väl bli något papperspyssel att klippa ut idag.

KramKram,

3 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

Javisst är döskallen hur söt som helst! :) Det är ingen stämpel, utan rubons från Prima. Finns hos Magdas. På kartan finns ett gäng sådana döskallar och en massa andra söta/coola figurer. ♥

Älgen/Christine sa...

Hej
tack för ditt besök i min blogg. Du undrade ang. multi scoreboarden. Det finns hur många möjligheter som helst. Nu finns det även en väska med en hel uppsättning men den är förstås dyrare. Gillar man att göra nåt anant än 15x15 kort så är den toppen.
Finns det ingen i din närhet som har den så du kan pröva på?
Lycka till.
kolla www.crafterscompanion.co.uk

Monica sa...

Tack så mycket! :-) Jag tänkte faktiskt att jag skulle skicka ett KAOS kort till dig för att sprida utmärkelsen vidare :-) Ska börja så fort jag hinner. :-) Nu bär det av till jobbet... Suck... Givetvis jobbar man när sommaren äntligen kommer.
KRam kram!