fredag 5 juni 2009

Ännu en tavla

Skrev ju i förra inlägget att jag inte visste var Audrey-broderiet skulle sättas upp, eftersom det är lite ont om plats på mina väggar. Bara därför var jag ju "tvungen" att göra en tavla till... ;) Men båda två har faktiskt fått plats på väggarna nu!

Har sett dessa tavlor med utstansade fjärilar i flera bloggar (har försökt ta reda på varifrån idén kommer från början, men inte lyckats) och tycker att de är ganska fina. Hade en ram med lite djup i, så jag plockade fram min lilla fjärilsstans idag och en massa mönsterpapper. Det blev en del runt-flyttande med fjärilarna innan jag kände mig nöjd med placeringen - och sen var det bara att försöka limma fast dem i raka rader... =)

Blev faktiskt riktigt nöjd med det klara resultatet!


Fotot är tyvärr ganska mörkt, och dessutom speglas det lite i glaset - men det gick inte att få till det bättre.


Närbild på några av fjärilarna...


Har ju en "deal" med Jenny på Stellas.se att jag skulle använda minst 6 mönsterpapper innan jag fick komma in och handla igen. (Detta var vad jag bestämde - självklart var det ju inte Jennys idé...) Skrev om det i ett tidigare blogginlägg, och fick gå tillbaka och kolla upp vad jag egentligen skrivit. Dock hade vi sagt att jag skulle göra minst 6 KORT med mönsterpapprena - så att jag använd en väldans massa papper nu räknas inte...

Kramar

4 kommentarer:

Maria sa...

men vilken söt liten tavla. :) så enkelt men så snyggt.

Anonym sa...

Jag älskar den, den har ju FJÄRILAR!! Vill också ha en!!! Ha, ha...

Anonym sa...

Anonym ovan är jag... //Marina

Monica sa...

Skitsnyggt! Har sett den flera gånger nu o man blir alltid lika sugen på att göra en. Tycker du har valt en underbar färgkombination också! :-)
Kram kram!