torsdag 11 juni 2009

En efterlysning...

Någon som känner igen denna lilla ängel??


Som de flesta av mina vänner vet har jag ju ett antal tatueringar - och en av dem är denna lilla ängel som jag har placerad på höger smalben. Hon är en av de tre tatueringarna som jag fick av LilleBror när jag fyllde 30år.

För det mesta tänker jag inte på att jag har mina tatueringar, det är till och med så att jag ibland blir förvånad när jag ser dem i spegeln till exempel. För ett tag sedan fick jag faktiskt tända sänglampan för att kolla in min lilla ängel - jag hade nämligen helt glömt bort hur hon ser ut... =)

"Problemet" nu är att jag har börjat fundera över varifrån hon kommer... Ängeln är ett ihopplock av två nästan identiska änglar jag hittat på nätet - och jag TROR att det är ett (eller två) stämpelmotiv. Men var hittade jag henne? Vilken stämpeltillverkare kommer hon ifrån?? Vem är det som ritat henne??? Är det någon som vet skulle jag bli sååå tacksam för upplysningar!!

KramKram,

3 kommentarer:

Andersson sa...

Hej kusin! Hittade dessa änglar som är lite lika din tatuering.
http://stampelfabriken.e-butiken.se/?cat_id=60 och denna:
http://letterstiedwithblue.co.uk/stamps.html
Kan det vara härifrån?

Kram

* Therése * sa...

SVAR: Tack så mycket!
Flera av änglarna i länken från Stämpelfabriken hade jag faktiskt som förslag till tatueringen innan jag valde ängeln jag har nu.
Det var dock ingen av änglarna i länkarna som stämde. Får fortsätta leta... =)

Karusellflickan sa...

Gillar din ängel. Vill ju ha en jag också. Kram