lördag 11 september 2010

Har varit på kurs

Idag har jag varit på ännu en kurs hos Stellas. Även denna gång var det enormt duktiga Rimna som höll i kursen, som idag var Tim Holtz-inspirerad. Vi var tio tjejer/kvinnor som under tre timmar skulle altra en ask, tillverka ett par babyskor samt göra ett kort.

Jag kan ärligt erkänna att jag gjorde klart asken, klippte ut mallen till babyskorna och började på kortet - men hann inte riktigt klart. Dels är jag kanske ingen jättesnabb pysslare, och så fanns det ju så mycket inspirerande att snegla på när de andra fixade sina askar. Jag var dock inte den enda som inte hann klart! Men jag har tänkt göra klart de andra sakerna hemma. Dock har jag inga läckra Tim Holtz-stämplar (än...) men jag kan säkert använda några av de andra jag har...

Det var spännande att se hur olika resultaten blev trots att vi alla fick varsin vit ask (oval, kvadratisk eller rektangulär), likadana dekorationer och ett exakt likadant mönsterpapper. Rimnas vackra skapelser kan ni se HÄR, och med dessa som mall får man ju lite prestationsångest...  ;o)  Jag känner mig dock väldigt nöjd med min ask; det blev ett bra första försök med tekniker som delvis var helt nya för mig. För första gången har jag rivit ett mönsterpapper... och använt en Edge Scraper och en mask.


*

5 kommentarer:

Monica sa...

Åhh va kul med kursen! :-) Asken blev ju görsnygg!! :-)
Kram kram!

Mim... sa...

Den asken var ju jättesnygg!!
Ha det bra.

Lena sa...

Den här asken ska du vara jättenöjd med. Så himla fin den är. Ha en bra vecka // Lena

Anonym sa...

Jättesnyggt ju. Har en massa askar i olika former hemma. Kan jag få gå på kurs hos dig?
Kram V

Lotta sa...

Otroligt fin! Det där vill jag också lära mig!