söndag 7 februari 2010

Presenten

Så är den då överlämnad, presenten jag förberett i några veckor nu! LillaSyster fyller år i slutet av denna månad, och eftersom det är lite osäkert om hon kommer hem då valde vi att fira henne redan igår. Precis som sin storasyster så gillar hon att pyssla - dock har hon kanske inte lika stort pysselföråd som jag har... =)  Och det är det som jag försökt ändra lite på med min present...


 
Hittade en gammal plåtlåda hos Föräldrarna som det varit choklad i. På sidorna av burken var det massa bilder på praliner, så jag klädde om den med svart självhäftande plast och satte sen remsor av röd självhäftande plast som fortsättning på banden som var på locket. På locket behövde jag bara täcka över ett företagsnamn med lite självhäftande plast som jag fäste silvriga peel-off sticker på.

  
Lådan fyllde jag sedan med pysselsaker... Och på insidan av locket tejpade jag dit ett brev.

 
Stämplar, dubbelhäftande tejp, mönsterpapper, stickers, paljetter, punchinella, embossingpulver, organzaband, presentsnöre, sidenband, filtdekorationer, peel-off stickers, halvpärlor, trädekorationer, blingstenar, glitterlim, fotohörn, etiketter, minirosor, utstansade motiv, brads, charms osv... =)

Lite av sakerna är nyköpta, som stämplar och dubbelhäftande tejp. Men det mesta är plockat från mina egna pyssellådor. Jag har mycket saker och ofta när man handlar pysselsaker är det stora förpackningar, så jag delade upp lite av det. Bland annat satt jag med mina mönsterpapper i storleken 30x30 cm - jag har köpt en del och kommer inte göra av med allt. Klippte till ark i 15x15 cm till LillaSyster, en helt okej storlek om man bara ska ha ett fint mönster på ett kort.

Jag har haft det enormt skoj när jag plockat ihop denna pyssellåda! Och är väldigt nöjd över hur den blev, både utseendemässigt och med innehållet. Dessutom verkade LillaSyster bli glad över sin present, och det är ju faktiskt det viktigaste!

4 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Fint. Skulle också bli glad över en sådan present.

Saknar dig på bloggen min, nu är det väl dags att få tummen ur och kommentera lite av sakerna jag gjort i veckan!
:) Kram

Lillsnörpa sa...

Åå! En helt PERFEKT present! Jag skulle hoppa högt över den :) KRAMAR!

Linn sa...

Åh vilken härlig present! Det skulle man inte tacka nej till. Tack för en fin kommentar på min blogg. Härlig blogg du har, mycket inspiration :)

Maria sa...

vilken fin låda! Sån vill jag också ha! :)