lördag 29 augusti 2009

Några förslag??

...på vad jag ska pyssla med?
Det måste vara något pyssligt som jag kan göra framför datorn medans jag tittar på live-sändningar från Christer Fuglesangs rymdresa med Discovery.

Jag har nog alltid tyckt att rymden och rymdresor varit spännande (älskar filmen "Apollo 13"), och läste tidigare i år boken "Tretton dygn i rymden efter fjorton år på jorden" om Fuglesangs första rymdresan. Var uppe 05.59 i dag och såg starten, och det var skönt att verkligen få se dem komma iväg - och inte bara få krypa tillbaka ner i sängen igen efter att starten blivit inställd som det varit tidigare i veckan!

Som sagt; nu ska här pysslas framför datorn så jag kan följa vad som händer inne i Discovery och ute i rymden! Konstig? Knäpp? Extrem?? Ja, kanske... ;) Kan kanske "ursäkta" mig med att jag ändå kommer tillbringa dagen stilla med varm havresäck på magen...

HÄR kan ni se livesändningarna jag talar om =)

Har ju uppstämplade utklippta fjärilar så det räcker och blir över... Får kanske bli ett nytt broderi!? Eller...?!?

3 kommentarer:

Monica sa...

Helt klart ett perfekt tillfälle för något av dina snygga broderier :-)hihihi. Inte illa att kunna göra två saker samtidigt :-)

Karusellflickan sa...

Jag har hört rykten om ett till dop inom ett par veckor. Du kan satsa på att göra ett rosa dopkort. Dagens dop var fint och trevligt.

Har kollat lite på live-sändningarna från rymden. Ganska häftigt. Orkade dock inte upp i morse, är ju ingen morgonmänniska precis... Kram

Maria sa...

Om jag ställer min lap top på köksbordet så kan du komma hit å sy på symaskinen åt mig! ;)