torsdag 20 augusti 2009

Kvällsläsning... =)


Idag kom den... Panduros nya katalog!!
S var snäll och hämtade en åt mig, så nu ska jag lägga mig i sängen och inspireras av allt nytt! Har bara hunnit bläddra igenom stämpelsidorna (självklart...) lite snabbt och insåg att det finns MYCKET som jag vill ha... ;)

5 kommentarer:

Monica sa...

Åhhhh!!!! Nu blir jag avundsjuk :-) Såg ett mail att den kommit men jag är långt ifrån Panduro... Och det är ju inte samma som att bläddra i den live. Har du hittat något riktigt spännande?? Nyfiken som en strut...
Kram kram!

M sa...

Åh vad roligt, älskar att bläddra i kataloger. Men som vanligt finns det för mycket man vill ha och för lite pengar att köpa det för :)
Kram

M sa...

Låter ju jättehärligt, och kan tänka mig att det blir en del shoppat! Själv beställde jag en hel drös stämplar igår. Har inte riktigt kommit igång med det där att stämpla. Har liksom inte riktigt fått det snyggt tycker jag, men nu ska jag ge det en rejäl chans. Ska sätta mig med vitt papper och öva öva öva!

Usch vad tråkigt med fingret! Jag har suttit hemma hos mormor nu och lärt mig att sticka och virka. Hon har alltid gjort väldigt mycket handarbete, men har reumatism i händerna och klarar bara av att hålla på korta stunder. Men det finns ju massa annat man kan göra, som inte påfrestar lika mycket. Klippa fjärilar tex ;)

Kram

Anonym sa...

den kan gärna få följa med till norge i helgen =)

Anonym sa...

Vad fina saker och fin blogg du har