måndag 24 augusti 2009

Hemma igen...

Vi har varit och hälsat på LillaSyster & J i helgen. Roligt att se hur lägenheten såg ut nu - senast jag var där var det ju flyttkartonger överallt. Helgen har verkligen varit jättehärlig, med bland annat promenader nere vid havet samt inne i stan, god mat, tv-spel och friidrott på tv. Dessutom fick jag testa att ligga på en spikmatta... Såå enormt skönt! Har kollat ut vilken jag vill ha själv och ska försöka se var man kan få tag i den.

Hade med oss en blomma som jag hade dekorerat med egentillverkade flaggor. Svenska flaggan på ena sidan och norska på den andra. Gjorde något liknande till S för några år sedan, då med svenska och nyazeeländska flaggorna.


Blomman som delvis hade lila blad, i den lila krukan (JA, jag var väldigt sugen att köpa en till mig själv också... Men insåg att den inte får plats, trots att den är lila =) Bad LillaSyster att jag ska få lite av den när hon planterar om den). Det blev tre flaggor i krukan, tillverkade av grillpinnar och flaggor utskrivna från datorn.


Här ser man att flaggan är svensk på ena sidan och norsk på andra...Dubbeltändsticksasken dekorerad i lila och vitt. Använde Hero Arts-stämpeln 'Designblock Line and Flower Pattern' där blommorna fick en mitt av lila blingstenar. Självklart också några utstansade fjärilar... =)

Baksidan på tändsticksasken dekorerades med två olika stämplar, en blomma och en swirl. Blev faktiskt väldigt nöjd! Är nog inte sista gången jag kombinerar dessa två stämplar.


LillaSyster bad att jag skulle ta med min nya Panduro-katalog när jag kom och hälsade på. Hämtade istället en egen åt henne och satte lite band med texten "Till dig..." runt.

Dessutom besökte vi en av de norska Panduro-butikerna så jag har med mig en norsk katalog hem. I och för sig är den identisk med den svenska - det enda som skiljer är språket och priserna - men jag tyckte att det kunde vara skoj att ha den på norska. Dessutom lär jag mig kanske ett och annat nytt norskt ord, kan ju vara bra nu när LillaSyster gått och blivit "fusk-norska"... ;)


2 kommentarer:

systeryster sa...

Tack för besöket och de fina presenterna!!! =)

Karusellflickan sa...

Fin blomma/växt. Har den något namn tro? Häftigt med flaggorna. Jag har precis gjort ett kort, ett nytt dopkort. Blev inte nöjd med det jag gjorde först, men jag återanvände namnet och bilden. Lägger upp kortet i helgen, efter att kotten har fått det. Kram