torsdag 21 maj 2009

Världens bästa Mormor

Idag var vi en sväng ut till Mormor - vi fikade och hjälpte till med gardinbyten, fönsterputs och altantaksrengöring. Hade hittat ett fint örngott på Hemtex med texten "Världens bästa mormor" på och det fick hon som en liten uppmuntringspresent. Eftersom kudden är grön och vit så gjorde jag ett kort i gröna nyanser.

Mönsterpappret är köpt på Stellas.se (vet inte tillverkaren, men det går att ta reda på om någon skulle vara intresserad). Kattstämpeln kommer från "Stämpelboden" och är färglagd med akvarellpennor, och textstämpeln är från "Tingtura Design".


Slog inte in örngottet utan satte bara lite presentsnöre runt.

Väntar nu på Kusinen Petra som ska komma förbi. Hon har nyligen börjat med korttillverkning (och är jätteduktig!!) och vill ha lite tips och råd från mig... Får se vad jag kan hjälpa henne med =)

2 kommentarer:

Hanna sa...

Vilket fint kort du gjorde! "Paketet" blev ju jättefint. Kan nog gissa mig till att presenten blev väldigt uppskattad. Kram :)

Anonym sa...

Oj oj oj.... nu har du fått mig att bli ännu mer "kort-biten". Åkte förbi Stellas på vägen hem bara för att se vart det låg och jag blev glatt förvånad över att det var en så stor affär. :-)
Ska faktiskt svänga förbi där idag. Sedan åker jag ut till Marieberg Köpcentrum och köper lite embossing saker. Får hålla i plånboken ordentligt. :-) Tack för igår! Snacka om att jag blev inspirerad av alla fina saker du gjort. :-)