lördag 2 maj 2009

Farligt, farligt...

Var iväg till Stellas.se idag tillsammans med LillaSyster. Vi kom dit ca 5-10 minuter efter att de öppnat och det var verkligen hur mycket folk som helst...!! Det går ju absolut inte att jämföra med trängseln som var på Stämpel- och Scrapmässan i Göteborg, men för att vara lilla Kumla så var det ganska sanslöst...

Jag har besökt Jennys butik förut när hon haft den nere i sin källare, men nu när det finns en butik på stan där man kan gå in utan att få känslan av att kliva rakt in i hennes webb-butikslager så kommer det nog bli lite farligt... Jag är ju dock mer för stämplar och korttillverkning än vad jag gillar scrapbooking, så jag kanske kan vara "duktig" och inte handla alltför mycket där, eftersom jag tycker att butiken verkar vara mer inriktad på scrapbooking.


Lite inhandlat blev det dock.... Papper för 5kr styck, en jättebra tidskriftssamlare för mönsterpapper (jag har haft mina i en plastpåse...), jättefina clearstamps med bland annat trädgrenar och fåglar, paljettband, billiga små klichée-stämplar samt de mycket populära minirosorna.


Ser dessa blommor lite överallt nu, både på scrapbooking och kort. Tycker det ser ganska fint ut och tänkte att det kan vara värt att testa. Blev vinröda och cremefärgade.


Dessa små klichée-stämpelset hade kostat 39kr styck, men nu såldes de för 10kr... Det var en hel del engelska ord som jag kanske inte har så stor nytta av, men många av figurerna var fina, och eftersom jag hade lite svårt att bestämma mig så blev det alla jag tyckte om... =) Men med det priset har de ju nästan betalat sig om man bara använder dem några gånger!!


Handlade man för 500kr fick man en lott till ett lotteri samt en "goodie-bag" värde 150kr. Jag och LillaSyster lyckades tillsammans komma upp i den summan. Vann inget på lotten, och färgvalet på innehållet i goodiebagen var nog inget jag skulle välja själv, men något kan man väl alltid gör av det. Tanken är väl att vi ska dela på innehållet men just nu hamnade allt hemma hos mig. Men det är bara du kommer förbi och tar vad du vill ha, LillaSyster...!! =)

2 kommentarer:

Monica sa...

Oj vad mycket fint du har shoppat :-) Det är verkligen svårt att hålla i plånboken när det kommer till pyssel :-) hihihihi
Kram kram!

Anonym sa...

Oj, då vet jag vart jag kommer hamna nästa gång jag är hemma i Kumla. ;-)
Ska köpa på mig en del på Panduro idag. Har tittat i deras kataloger och hittat massor m fint.
Kram kram