onsdag 20 maj 2009

Två julkort igen...

Jag har en hel del att göra i pysselväg just nu - men det jag valde att göra idag var julkort... Kanske inte det som är mest aktuellt, men det verkar vara det som behövdes för att min "pyssel-låsning" skulle släppa! Nu är jag igång igen... =)

Det är samma stämpelmotiv på båda julkorten, men de blev ändå ganska olika eftersom jag valt olika färger.


Ett julkort i grått, vitt och silver. Julkulorna kommer från 'Stämpelboden' och är silverembossade och utklippta. Vita streck runt tre av kortets sidor samt en bit av ett paketsnöre med god jul-text.

Ett brunt och guldfärgat kort. Julkulorna guldembossades och klipptes ut. God jul-texten är en PeelOff-sticker. Jag har även här dragit streck längs två av sidorna med guldpenna.


Dessutom har jag äntligen kommit på hur jag ska göra ett par kort som jag funderat över under en lång tid! =) Jag har vetat på ett ungefär hur jag vill göra dem, men inte förrens igår kväll kom jag på hur jag ska lösa det (förhoppningsvis...). De får väl bli nästa projekt nu!


Förresten... Någon som är intresserad av hur helgen blev?? ÖSK vann med 2-0 och ligger nu femma i tabellen, grillningen tillsammans med vännerna var mycket trevlig, jag tycker det är lite synd att det inte gick bättre för Sverige i Melodifestivalen men glädjs med Norge, rugby-matchen började tidigare än vi trodde så vi missade allt utom slutminuterna men Örebro-laget vann, det fanns ingen tid för någon solning och jag fick inte tag i några skor... Men igår (tisdag) efter en dag på stan med Hanna kom jag hem både med skor och en vit tunn kofta! Har provat dem ihop med klänningen som jag tror jag kommer ha (har flera att välja på...) och det ser helt okej ut. Nu måste jag bara försöka gå in skorna... och vänja mig vid klacken... ;)


2 kommentarer:

Hanna sa...

Fina julkort! Tack igen för gårdagen, mkt trevligt! Nu har jag fått ordning på mina saker som jag inhandlade igår. Kolla bloggen så får du se ;o)

Maria sa...

Jaså det blev klack på skona iaf. Heja heja!! ;)

Måste säga att det lät som du hade en väldigt trevlig helg. :) det hade jag också.