onsdag 27 maj 2009

Lite nyfiken bara...

Sedan en tid tillbaka har jag en besöksräknare på min blogg. Tänkte att det kunde vara lite spännande att se om jag har några besökare här på bloggen! Lite koll har jag ju haft genom de kommentarer som lämnas... Men jag var ändå nyfiken, för alla lämnar ju inte kommentarer.

Efter några veckor med besöksräknaren är ju nu mycket fundersam... Är det något fel på räknaren, eller har jag så många besökare???

Nu vet jag ju att räknaren känner av så kallade 'cookies' så helt tillförlitlig är den väl inte, men ändå...

Gröna staplar är antalet gånger en sida i min blogg besökts, blåa staplar är unika besökare och orangea staplar är besökare som återkommit till bloggen minst en timma senare.


Så om man kollar på senaste veckan ska jag ha ett genomsnitt på 25 besökare om dagen!! Vilka är ni??? Jag är sååå nyfiken... ;)

Snälla... Ni behöver inte skriva mer än ett hej och ert namn i kommentaren. Men det skulle vara så spännande att se om räknaren krånglar eller (som jag hoppas...) att jag har så många läsare av min blogg... =)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej! Jag är en av dina flitigaste besökare. :-)

Vad har du för räknare? Den jag har på min sida är sisådär. Måste vara noga m att lägag in de ip-adresser som ex vis är min egen så att inte mian egna besök loggas.

Anonym sa...

Ja är en flitig besökare! /systeryster

Monica sa...

Hej hej! Det är bara jag som är inne och kikar. Men det brukar jag ju :-) hihihihi
Kram kram!

Anonym sa...

jag kollar in din blogg nån gång i veckan... känner inte dig men tycker om de du gör och får inspiration att pyssla själv.. Linda