torsdag 28 maj 2009

Många kort blir det...

Efter att ha funderat, funderat och funderat över hur korten som snart ska ges bort ska se ut, och sedan testat ett par förslag som varit ogenomförbara - har jag nu kommit på hur jag ska göra. Inte som jag tänkt från början och absolut inte som jag ville att de skulle se ut, men jag har insett att det inte alltid går som man vill...!!

Gjorde dem klara igår, men efter lite noggrant studerande insåg jag att de inte blev helt perfekta - och därför inte går att överlämna... Jag kanske är alldeles för "petig", men känner jag mig inte nöjd så lär jag se felen, även om ingen annan göra det.

Så nu sitter jag och gör nya kort... De är egentligen inte så märkvärdiga, det är inte kortets utseende i sig som är det viktigaste denna gång - utan symboliken i det hela. De kan nog bli bra, trots allt... =)

Kramar

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag tror att du ser fram emot att den här helgen snart har passerat. Inte för att du inte kommer att få det jättekul, utan för allt du haft att stå i inför den. Ha det jättekul i helgen! Vill se bilder i nästa vecka ;o) Kram!