söndag 15 mars 2009

En ganska intensiv helg

...och väldigt trevlig! =)

Var på releasefest tillsammans med Hanna, Veronika, Marina och Mamma i fredags kväll. Winchester Widowmakers (som ni kan höra HÄR) släppte - äntligen, enligt mig... - sin första skiva. Det var mycket folk och väldigt trångt, men när de väl börjar spela glöms allt sådant!!

Igår (lördag) var jag sedan på Örebrospexet på eftermiddagen tillsammans med Hanna och hennes mamma. Universitetsstudenterna sjöng och agerade, och publiken skrek 'omstart'... Riktigt duktiga var de! Tack Gunnel för att jag fick möjlighet att följa med!

Sen firade vi Lisa som fyllt år. Tillsammans med några av tjejerna åt vi på grekisk restaurang och åkte sen hem och kollade på Melodifestivalen och fortsatte äta godsaker... =) Maria hade fixat Lisa en skiva (eller två egentligen) med en låt per levnadsår. Mycket spännande att lyssna på.

Till presenten vi alla gav henne fick jag till uppgift att fixa kortet. Har ju lite "idé-torka", så i början gick det ganska trögt - men när jag kom på att jag skulle dekorera kortet runt Lisas yrke gick det ganska snabbt...


Lisa jobbar bland annat som lärare i textilslöjd, så det vita kortet dekorerades med ett papper som hade lite struktur i trycket. Detta fick symbolisera tyg, sedan sydde jag dit 'Lisa' och '30' med vitt broderigarn. Stämplade och silverembossade 'Grattis' på en pappersremsa som fick symbolisera ett band, och sydde fast en stämplad knapp. På kuvertet använde jag en stämpel som ser ut som ett hjärta i korsstygn, som embossades i rött.

1 kommentar:

Hanna sa...

Tack för en trevlig gårdag! Hoppas ni hade kul senare under kvällen. Jag gick hem, tog en värktablett och somnade på soffan. Missade halva startfältet av melodifestivalen. Såg dock omröstningen. Vi hörs, kram!