måndag 9 mars 2009

Bilder från mässan

Okej, här kommer liten foton från mässan i helgen. Det är väl inte världens bästa kvalitet på dem eftersom de är tagna med mobilen...


Lite av trängseln som var på lördagen.


Ännu en bild från lördagen.


Och ytterligare en...


På söndagen var det lite lugnare.... I och för sig är nog detta foto taget ganska tidigt, det fyllde på med folk sedan - men inte alls som det var på lördagen.


Tingtura Design hade en stor bild på en av mina favoritstämplar i sin monter.


Papper, papper, papper... Handlade lite papper på söndagen, men är egentligen inte så intresserad. Är mest en stämpel-flicka... =)


Utställarna hade olika sätt att sälja/visa sina stämplar. Kortmakaren hade sina monterade stämplar fint uppställda i hyllor.


Många hade sina omonterade stämplar på bild, och sen fick man skriva ner numret och lämna i "kassan". Andra hade sina omonterade stämplar liggandes framme så det var bara att plocka ihop vad man ville ha och sen gå och betala, och jag undrar hur många stämplar som egentligen försvann ner i fickor utan att betalas...Som ni kanske ser har jag ännu en gång "fixat" ansiktena på folk. Har suttit som värsta kvällstidningsjournalist och "pixlat" foton... =) Vill ju inte tvinga folk att vara med på bild utan att de vet om det!!

1 kommentar:

Anonym sa...

I wonder who spent the most this weekend?