söndag 10 januari 2010

Tillbaka...

En hel vecka utan något blogginlägg... Ska jag vara ärlig så funderar jag på att göra en paus i mitt bloggande! Jag startade bloggen med en förhoppning om att den skulle få mig motiverad att pyssla mer. Och så har det ju också varit. Visst har jag då och då haft lite svackor när jag inte kännt lust att pyssla, men det har gått över efter ett tag.

Dock börjar jag mer och mer känna en press att tillverka något. Varje dag den senaste veckan har jag tänkt "idag måste jag pyssla ihop något så jag kan uppdatera bloggen"... Och att pyssla under press är inte roligt!

Vi får se vad som händer... Jag har i alla fall tillverkat ett par örhängen idag, och har dessutom broderat lite på min julduk!Tyvärr en ganska dålig bild...


3 kommentarer:

Annica H sa...

Å vad jag känner igen den känslan du beskriver!
Jag måste dock säga att sedan jag började tänka att det inte spelar någon roll hur ofta man uppdaterar, så har jag skapat så mycket att jag inte hinner med uppdateringarna istället! ;)
Tusen tack för kommentaren i min blogg!
//Annica H

Monica sa...

Håller med dig! Det blir beroendeframkallande att göra inlägg och det är ofta man känner att man måste. Så därför har inläggen hos mig också blivit färre. Det ska ju vara kul att blogga och pyssla! Så mitt råd är att pyssla när du känner för det och blogga när du väl har pysslat. Så tänkte jag iallafall kring samma tankar som dina. Du ska veta att vi alla ser fram emot dina inlägg även om det är långa mellanrum emellan. Så blogga när du känner för det! Trogna läsare kommer alltid tillbaka :-)
Stora kramar!!

Anonym sa...

Fattar vad du menar men det vore supertrist om du lade av m bloggandet. Då försvinner ju min stora inspirationskälla!

Kram