onsdag 13 januari 2010

Bläddrar...I morgon (torsdag) kommer Panduros vårkatalog ut! 130 sidor med ungefär 800 nyheter... Jag kom över ett exemplar av katalogen redan igår - och har bläddrat fram och tillbaka! Det finns några saker jag nog kommer inhandla...  =)


6 kommentarer:

Susanne sa...

Wow! Jag vill också bläddra! :-)

Cecilia sa...

Hejsan

Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in MVH /Cecilia

http://www.safirsilk.se

Monica sa...

Haloj! Har inte haft möjligheten att hämta katalogen ännu. Och det e ju inte lika kul att bläddra i den på nätet... Va det mycket kul i den??
Kram kram!

Lillsnörpa sa...

Härligt! Som jag har längtat! Måste rusa till panduro för att fånga mitt exemplar :)

sv: Tack snälla du för gratulationen!

/Lillsnörpa

Lillsnörpa sa...

sv: Himla fint av dig att göra ett fotbollsarrangemang till din lillasysters kompis. Fy så hemskt det måste varit för henne att förlora en vän. Din syster måste ha uppskattat det enormt mycket. Det blir så mycket personligare när man gör arrangemangen själv tycker jag.
Tack snälla för din omtanke! Det värmer.
kram Lillsnörpa

Batoul! sa...

Heej!
Nu har jag kollat igenom hela din blogg (nästan) och jag mer än ÄLSKAR den! :O:O:O:O!!!!!!

Du är sååååå duktig och gör såå fina pyssel! :)

Jag sitter med panduros katalog fram för mig, jag hitta faktiskt inte så hilma mkt fint i år, *tyvärr* :/ Besök gärna min blogg (A) http://Batoulspyssel.blogg.se