måndag 11 januari 2010

Blommor

Hittade en instruktion på en origamiblomma som jag blev sugen på att testa. De hade använt sig av post-it lappar, och de enda jag hittade hemma var ljust gröna. Blomman kan nog bli ganska häftig med dubbelsidigt mönsterpapper...
Dessutom testade jag att göra rosor tidigare i höstas. Instruktionen hittade jag hos Martha Stewart och rosorna är tillverkade av kaffefilter. Jag hade bara bruna hemma, men har nu inhandlat vita (oblekta...) kaffefilter så jag ska testa att göra rosen igen och sen färga den med akvarellfärger. De jag har sett på nätet har sett otäckt naturtrogna ut!!


Mitt första försök... Den var inte direkt lätt att göra - och jag tror att man måste göra några stycken för att få till dem riktigt bra!


6 kommentarer:

Gunnel sa...

Helt fantastiska blommor. Du är bara så duktig!

Maria sa...

men OJ va fina!! Jag vill också! :)

Monica sa...

Supersnyggt!! Har också spanat på martha beskrivningen men inte vågat testa. Men nu blir man ju riktigt sugen när man får se ett resultat!
Kram kram!

Karusellflickan sa...

Gillar rosen, men för att vara tjatig: det visste du ju redan ;) skulle kunna tänka mig såna rosor som målas i rosa. Kanske något att testa vid en pysseldag? Om du nu har tålamod med oss gröngölingar... Kram

NOOK Elin sa...

Helt otroligt! Va fina dom är!

tjejen med kameran sa...

Jättefina blommor. =) Måste bara säga att jag blir så sjukt inspirerad av din blogg!