tisdag 12 januari 2010

Armband

Har haft massa pärlor och smyckesdelar framme i helgen. Mest har jag suttit och tittat på dem och känt mig totalt omotiverad, men till slut blev det ändå ett par örhängen (förrförra inlägget) samt ett armband.

Hade några idéer angående armbandet, men det gick inte riktigt som jag ville (som vanligt med andra ord...) så jag är väl inte helt nöjd - men alltid kan jag väl ha det på mig någon gång. Kommer ju passa bra ihop med den fina röda klockan som jag fick i julklapp av Syskonen!  =)  Har några julberlocker så jag kanske kan sätta dit dem istället, och ha armbandet till jul?!
Ni får även en bild på hur det sett ut på golvet i helgen...

 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnyggt armband ju!
Kan man få beställa ett sådant av dig? :-)

Kram

India sa...

Du har varken katt eller hund förstår jag eftersom du får ha alla pärlor ifred på golvet! En del verkar så effektiva som bloggar de lägger in massor med inlägg och pysslar så effektivt det gör inte jag men det behöver inte hela tiden vara något man själv gjort, man kan ju lägga lite andra ideer som man har men som aldrig blir förverkligade. Det har jag i massor så känn ingen press, blogga ska bara vara roligt. Blommorna blev jag riktigt imponerad av. Hur gör du?

Lillan sa...

ramlade in här av en slump:) då jag har totalt tappat motivationen att pyssla för tillfället passade det helt perfekt att jag hamnade på din sida. nu har jag även att läsa i natt då jag jobbar :) angående golvet så ser det ut stup i kvarten hos mig och sambon håller på att bli galen :)

ha det bra