lördag 26 december 2009

Glad =)

De senaste dagarna har det hänt små saker som gjort mig väldigt glad och lite rörd...

Jag och N pysslade för några veckor sedan, pyssel som INTE var pärlplattor... Han var väldigt fascinerad av mina smyckesänglar och ville gärna göra en egen, så han fick välja färg och montera ihop delarna och så gjorde jag det sista - själva upphängningsöglan som även är låsningen på alla delar. Efter att ha gjort den första ville han gärna göra fler, så han fick göra en som han skulle ge sin Mamma i julklapp samt en till Farmor på Nya Zeeland. Vi gjorde sedan små askar till änglarna.
I tisdags visade han min Mamma änglaasken som han skulle ge bort i julklapp och när han fick beröm för den sa han "Therése, hon kan ju ALLT...!!"

På julafton fick jag sedan bevis för att asken till Nya Zeeland kommit fram när S pratade med sina Föräldrar och sin Bror med familj via datorn. Helt plötsligt skulle jag presenteras för alla via webb-kameran... Och där stod S Mamma med ängeln jag och N gjorde till henne hängandes runt halsen och med julkortet vi skickade i handen - och var jätteglad för båda! Att hon sedan förstått att jag inte hade något att göra med hennes gratulationskort var ju ett plus...  =)Asken i svenska färger som skickades till Nya Zeeland och innehöll en smyckesängel...


Dessutom blev jag ännu en gång glad av något LillaSyster sa. Vi tittade på en av tändsticksaskarna jag gjorde till Föräldrarna för några helger sedan och jag tipsade henne om hur jag gjort eftersom hon beställde likadana stämplar - och hon sa då "Det där har jag redan sparat ner i mappen!"  MINA pyssel i hennes inspirationsmapp... det känns bra!!

Det behövs inte mycket för att glädja en annan person, i alla fall inte för att glädja mig... Det här kommer jag leva på länge!!  =)
1 kommentar:

Maria sa...

härligt! Sånt där värmer verkligen.

God fortsättning!