tisdag 22 december 2009

Beslutsångest!!

Det nya året innebär ju bland annat en ny kalender, och till 2010 har jag köpt en där man kan dekorera framsidan själv. Problemet är dock att det finns så mycket fina papper!! Året har inte börjat än och jag har redan gjort tre framsidor... Så nu får jag problem att välja vilken jag ska använda, eller så får jag byta ofta!!  Dessutom tror jag nog att risken finns att jag kommer göra några fler framsidor...  =)


Mitt nya favoritpapper...


 
Ett lila- och vitprickigt papper samt en av The Greeting Farm-stämplarna jag färglade på DistressInk-kursen jag gick tidigare i år.


 
Ett annat favoritpapper, samt stämplar från See D's.


3 kommentarer:

Monica sa...

Hahaha visst är det jobbigt att bestämma sig ibland :-) Men det är ju ganska kul att kunna förnya sig över året så du kan ju byta när du känner för det :-)

Jag tycker den i mitten va himla fin iallafall! Och det stämplade o målade motivet är ju jättesött!! Du har verkligen lyckats måla det bra. Så om jag hade varit du så hade jag börjat året med den :-)
Kram kram!

Karusellflickan sa...

Ja jag tycker att den första, längst upp alltså, är den som säger mest "Therése". Men de är fina allihopa.
Kram

Maria sa...

Det är ju det som är så bra med dom där kalendrarna, som man pimpar själva. Att man kan byta ut framsidorna. Gjorde jag med min förra året. Har en för i år också men dom kom bort i flytten..... får köpa en ny.