torsdag 31 december 2009

Favoriterna från 2009

Årets sista inlägg blir det 300:e i denna blogg! Oj, hur har det kunnat bli så många blogginlägg?!

Jag såg i diverse bloggar i slutet av förra året och början av detta år att det var väldigt populärt att summera året genom att visa sina tio favoritkort eller scrapbookings layouter - och tänkte göra något liknande här. Det var faktiskt riktigt roligt att kolla igenom vad jag gjort under detta år, många saker hade jag faktiskt glömt bort...

Efter mycket velande blev detta mina tio pysselfavoriter under detta år...


Till Mammas födelsedag i somras fixade vi ihop ett fotoalbum med ett foto för varje år på oss syskon. Jag tillverkade denna väska för att förvara fotoalbumet i. Den är delvis gjord efter en mall, men måtten stämde inte helt så jag fick impovisera lite. Det tog sin lilla tid, men jag är enormt nöjd!!


Det blev några svart-vita broderier detta år, efter mönster jag gjort själv i ett program för pärlplattor. Dessa två med en av Roy Lichtensteins tjejer är nog favoriterna!


Det har ju blivit en hel del pärlplattor under detta år, oftast ihop med N. Jag gillar verkligen att lägga pärlplattor och blev väldigt glad när det ännu en gång gick att köpa minipärlor. Det har blivit några granar, och det är väldigt pilligt att sitta med en pincett för att få tag i pärlorna - men de blir ju så söta... =)


De här korten gjordes till LillaSyster & J när de tog sin naprapatexamen i maj. Jag hade en så bra idé på hur kortet skulle se ut, och jag kämpade verkligen för att få till det - men till slut fick jag ge upp... De blev så här istället. Kanske inte det mest dekorerade eller vackra kort, men jag blev riktigt nöjd!


Ett annat kort jag blev väldigt nöjd med var detta AllaHjärtansDags-kort till S. Pappret med figurerna på fixade jag själv till i Word.


Jag har nästan tappat räkningen på hur många tändssticksaskar jag dekorerat detta år. Det har blivit askar med stämpelmotiv och askar med foton, och askar med tändstickor i eller sådanan där jag använt asken som presentförpackning.


Efter att ha sett liknande tavor i olika bloggar så plockade jag fram en av mina fjärilsstansar samt en massa fina mönstrade papper. Så enormt enkelt, men ändå väldigt tjusigt!!


Ännu ett kort till LillaSyster & J. Idén till kortet kommer från S, och det tog sin lilla tid att tillverka. Mest på grund av att det var så svårt att hitta bilder på kylskåp fyllda med mat... Ett ganska uppenbart "presentkort" =) På framsidan sitter bland annat foton på oss i familjen. 
Årets MorsDags-present till Mamma. Gjorde även en till LillaSyster som hon fick i examenspresent. Hittade en beskrivning på "Kort med skuffe" på en norsk kvinnas blogg och fixade till en egen variant med hjälp av en tändsticksask. Innehållet var örhängen.


Dopkortet jag gjorde till ett av Kusinbarnens dop. Band, berlocker, minirosor och presentpapper med struktur. Ett kort som blev lite "romantiskt och tjejigt"...


Det var lite av pysslet från 2009, vi får väl se vad som händer under 2010...


Jag önskar er alla ett  GOTT NYTT ÅR!!


4 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Ett kreativt år och dina saker är så fina. Jag hoppas på ett kreativt 2010 med många och roliga pysseldagar! Kramar

Maria sa...

Du har gjort så mycket snyggt i år! Ses snart!

Maria

Anonym sa...

Jag älskar tavlan med fjärilarna!!! Men även det andra är du har skapat är jättefint!!!

Gott nytt år på dig, tjejen!! Vi ses snart!!! Då får du nyårskramen!!

Marina

NOOK Elin sa...

Vilket fint kort! Tror jag knycker idén till ett dop jag ska på i slutat av januari! Om tid finns =)