lördag 28 november 2009

Målar och funderar...

Dags att plocka fram lite julsaker inför första advent. Funderar för fullt hur jag ska ha mina adventsljus i år, blev ju inte helt nöjd med hur de såg ut förra året. I år har jag köpt lite mindre ljus, och den idé på hur jag ska dekorera dem i år verkar inte gå att genomföra så som jag vill - så jag får nog fundera lite till...

Min adventsljusstake i trä, samt "adventsstjärnan" att hänga i fönstret målar jag just nu vita. Köpte dem på Ikea för några år sedan, men har inte varit så förtjust i dem eftersom de är träfärgade - så förhoppningen nu är att jag ska tycka mer om dem när de får lite "färg".

Det riktiga julpyntandet får vänta ett tag till. Ni som läste mitt inlägg om mina julsaker förra året vet ju att det är lite att plocka fram... Och när den bilden togs förra året hade jag glömt att plocka fram en tomtekartong, samt att det blev några nya tomtar förra året också... =)


3 kommentarer:

Monica sa...

Åhhhh! ÄLSKAR din ljusstake :-) Den blev riktigt snygg i vitt! Du får lägga ut en bild sen när du e färdig och har tänt den :-)
Kram kram!

Karusellflickan sa...

Fint det blir i vitt! Hmm... kanske man ska måla den vita jag har i köket i turkos eller något?? Blir så målarsugen :) Kram

Maria sa...

snyggt med vitt! blir lite sugen på att måla allt juligt jag/vi äger vitt också. :)