onsdag 4 november 2009

Förvaring med tema...

Det har varit dåligt med pyssel på sista tiden! Jag vill så mycket, men det blir inget av något just nu... Det är ju inte första gången jag känner så här, och jag vet att det bara är att vänta - pyssellusten kommer tillbaka! Någon gång...

Lite pysslig har jag dock varit! Jag har nämligen klätt in diverse kartonger och askar i tapet, för att ha till förvaring. Mina stansar "bor" i en skokartong, och jag har länge irriterat mig på texten på kartongen, och nu när jag köpte DistressInk-flaskor upptäckte jag att en låda som det en gång varit choklad i passade perfekt som förvaring till dessa - dock var inte den heller så jättesnygg!! Så tapeten kom fram tillsammans med en rulle bred dubbelhäftande tejp, och nu ser det lite snyggare ut =) Dessutom fixade jag till och klädde in en förpackning som det varit VarmaKoppen-soppa i, som jag nu har diverse mallar i.
Längst fram ligger min NYA stämpelpärm. Fixade ju till en liten pärm i somras där jag stämplade upp alla mina stämpelmotiv för att ha dem lättöverskådliga. Dock blev pärmen ganska snabbt full... och jag hade inga fler plastfickor i den storleken. Att sluta handla stämplar är inget alternativ!! Så jag lyckades hitta ett gammalt fotoalbum som passade perfekt, och det bästa är att jag har två stycken... ;) Så nu kan jag handla ytterligare stämplar, och ändå förvara de uppstämplade sidorna snyggt och identiskt! =)

2 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Läckert! Gillade den tapetrullen nästan lika mycket som min ;)

Maria sa...

snyggt!