torsdag 12 november 2009

Mer fotografier, del 3

Nu kommer de sista fotografierna för denna gång...Vid Rynningeviken, Örebro.Trappan upp från Kungsgatan i Stockholm, i närheten av Panduro-butiken. Har länge velat fota denna trapp, men antingen har jag inte haft med mig kameran eller så har det varit folk på väg upp eller ner. Denna gång lyckades jag... =)Ett av brotten i Kvarntorpsområdet.Så här såg himlen ut en morgon när vi tältade utanför Göteborg i somras. Trots att solen tittade fram lite packade vi ihop och åkte hemåt, via massa trevliga affärer... =)
2 kommentarer:

Monica sa...

Du är så otroligt duktig på att fotografera! :-) Men jösses vilken jobbig trappa du har hittat hahaha. Den skulle jag inte vilja ha i närheten hihihi :-)

Hoppas butiken nära dig får in martha stansen igen för den är verkligen helt fantastisk. Och jisses vad många fler man vill ha!!!
Kram kram!

India sa...

Helt ok att ta änglaidén. Det är ju själva vitsen med min blogg att dela med mig av lite pyssel och sånt. Jag håller med föregående, det var en ytterst otrevlig trappa, där kan man ju få kondition om man skulle springa upp och ner i den varje dag.