onsdag 11 november 2009

Mer fotografier, del 2

Här kommer lite fler foton...

En av årets konstverk på "Open Art" i Örebro. Jag kämpade så med att läsa texten baklänges och uppochned, innan jag upptäckte att den ju speglas rättvänt i vattnet...Ytterligare ett av konstverken... En jättestor hand framför Örebro Slott.Handen igen... Den pekade åt olika håll beroende på hur det blåste.Sällskap av Ullrik på promenad i skogarna hos Mormor.En bild som jag knäppte mest för skojs skull men som ändå blev bra. Det är bara katten som är någorlunda tydlig, allt annat blev ganska suddigt.Ännu en inställning på kameran testas...
Valborgsmässoafton 2009.
Vid Österlen.

3 kommentarer:

India sa...

Den där handen såg jag absolut utanför riksdagshuset i Sthlm för några år sedan den var helhäftig. Visst är det kul att leka med kameran speciellt numera när det inte tar en vecka i framkallning innan man får se vad man gjort för rätt och fel.

Karusellflickan sa...

Älskar solrosen och bilderna från Österlen :) kul också att du lyckades ta en bild på texten när det var en lugn dag utan en massa krusningar på Svartån. Kram!

Anonym sa...

hej,
jobbar med Örebro OpenART och får meddelande genom vår sökrobot, din blogg kom upp, fina foton du har gjort, finns det fler?
hälsningar
Lars

lars.jonnson@orebro.se