måndag 19 oktober 2009

En uppdatering...

Fick en fråga om hur det går med mitt julbroderi... Jag har broderat lite, men det känns som om jag aldrig kommer bli klar. Eftersom jag bara broderat med en färg på de senaste broderierna har jag vant mig vid att sy tills tråden tar slut och att bara fylla på med stygn, rad efter rad. Nu ska jag helt plötsligt byta färg hela tiden, samt hålla mig till ett mer detaljerat mönster.

Men jag ser att jag sakta men säkert kommer lite längre =) Det enda tråkiga är ju vetskapen om att jag måste göra om motivet en gång till, i andra änden av duken...3 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Vilket tålamod... Jag skulle aldrig ha tålamod att brodera så mycket. Ska bli kul att se det färdiga resultatet sen.

Ja, min blogg ändrar utseende ganska ofta, även om det bara är små förändringar. Nu ändrade jag som sagt rubriken och teckensnittet på texten. Det är kul att leka lite ;)
Ses sen! Kram

Monica sa...

Du är så otroligt duktig på att brodera!! Skulle önska att jag hade mer tålamod till det... Ska bli kul att se det färdiga resultatet sen :-)
Kram kram!

Articsisters sa...

Hej!

Vill bara titta in en stund och se vad du pysslar med. Articsisters är med och sponsar på Scrapptorget så därför trillar jag in på din sida.
Härligt med broderier.

Ha en underbar vecka.

Lisbet