söndag 20 september 2009

Födelsedagsfirande

Kommer ni ihåg inlägget från början av augusti när jag visade upp en del av mitt nya broderimönster? Broderiet som jag tänkt göra som present till en kompis, men som jag var osäker på om jag skulle "klara av" att ge bort - men konstaterade senare att eftersom det bara tog drygt fem timmar att brodera klart så kan jag ju faktiskt göra mig ett nytt senare. Nu är detta broderi överlämnat och kan därför visas upp här...

Var och firade Veronika igår eftersom hon fyllde år i fredags. God smörgåstårta, goda kakor och en väldigt fin tårta som jag helt enkelt inte orkade smaka... Trevligt också att dels träffa Veronikas familj, samt vänskapskretsens senaste tillskott Isak med föräldrar!

Förutom broderiet på Betty Boop fick hon också örhängen med Betty som jag tillverkat av charms/berlocker och öronkrokar. Skulle ha gjort ett kort också, men tiden räckte inte till så det blev att använda ett av korten jag har liggandes.


Broderiet blev i en "konstig" storlek så jag inhandlade en ram i A4-storlek som målades svart och sen tillverkade jag en passepartout (var tvungen att googla för rätt stavning...) av vit cardstock.
3 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Vill också ha ju... Kan du inte hitta nåt mönster som passar mig ;)
ÖSK spöar skiten ur Kalmar... hoppas hoppas de håller ledningen nu! Kram

* Therése * sa...

SVAR: Jag får fundera lite... Eller så får du komma med förslag... ;)

Japp, ÖSK är bäst!! =)

Monica sa...

Supersnyggt!! Du är ju bara för grym på att brodera! Blir alltid lika sugen på att testa när du gjort något nytt. Men jag tror inte jag har tålamodet... Har ju hållt på med en kudde hur länge som helst, som egentligen skulle vara klar när Casper föddes... Hmmm... Det är snart 2 år sedan... hahaha :-)
Kram kram!