måndag 7 september 2009

Kameralek

Högt upp på min inköpslista/önskelista står en digital systemkamera!! Jag har alltid gillat att fotografera, och älskar möjligheterna som digitalkameran ger. Att inte behöva tänka på att man bara har en 36-rulle i kameran - utan att kunna knäppa på allt roligt man ser. Att ta 100-200 bilder på en kväll, eller under några timmar är inte ovanligt - och jag kan nog upplevas som lite "jobbig" med min kamera... Särskilt som jag själv är väldigt ovillig att komma med på bild... =)

Digital systemkamera alltså! Dock vill jag ha en så bra som möjligt, och de kostar pengar! Bestämde därför att först lära mig använda min "vanliga" kamera ordentligt innan jag köper en ny.

Detta är några av de bilder jag tagit den senaste tiden, när jag testat inställningar, vinklar och olika motiv... (Alla bilder går att klicka på, och de blir då lite större)


I skogarna hos Mormor.

Jag...

I skogarna hos Mormor.


Svampen, Örebro.

Åsa utanför Göteborg.


Åsa utanför Göteborg.6 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Hörru du, jag tror att jag har kommit på ditt framtida yrke! Jättefina bilder och så skarpa. Att man kan ta så fina bilder med en "vanlig" digitalkamera. Du är jätteduktig! Kram :)

* Therése * sa...

SVAR: Tack Hanna!!
Ja, visst är det otroligt vilken skärpa det blir på vissa närbilder!! Är sååå glad att jag "hittat" den inställningen på kameran (och sörjer lite att jag inte kommit på den tidigare...)

Monica sa...

Underbara fotografier! Du behöver ju ingen ny kamera :-)

Tack för gratulerandet :-) Du har helt rätt. Såg fram emot att få göra inbjudningskort till en stor bröllopsfest. Men när vi väl började planera insåg vi vilket problem det var att fösa samman vissa personer i samma lokal... Du kanske förstår vad jag menar :-) Så vi beslöt oss för att äktenskapet är för vår skull. Och vad är det vi behöver...? Jo, tid själva tillsammans :-) Inget man får ofta som småbarnsförälder hihihi :-)Så jag får göra extra fina julkort eller något istället hihhihi :-)
Kram kram!

Ylva sa...

Jättefina kort!
Var med i t.ex. Tisdagstema eller Fototriss.

systeryster sa...

snygga foton.. där har du nog din grej =) kramar

Anonym sa...

Kortet med katten på skogsvägen... det var den som jag försökte beskriva för dig igår!!!!

//Marina