torsdag 2 december 2010

Brandfara??

I flera år har jag sett stämplade ljus i olika bloggar, och varit sugen att testa - men aldrig kommit längre än så. Nu har jag dock gjort ett försök, och det var både enkelt och blev riktigt snyggt! Dock är jag lite osäker på hur brandsäkert det är - så just nu eldar jag för fullt på mitt dekorerade ljus för att se vad som händer när man närmar sig stämpelmotivet...

Kunde inte bestämma mig för om fotot med blixt eller det utan blev bäst - så jag lägger upp båda  =)
*

6 kommentarer:

Annelie sa...

Vilket fint ljus!
Man ska ju aldrig lämna ljus obevakade men i detta fall så kan ju en bit av servetten/pappret flamma upp och ge sig iväg så man ska vara ännu mer försiktig.
Här hemma hade mitt ljus börjat brinna ordentligt häromdan när jag gick ifrån matbordet för att svara i tfn, tur att de andra satt kvar...
Bli nu inte rädd för att använda dem, oftast blir det bara en liten flaga som sticker iväg o slocknar direkt men som sagt, lämna dem aldrig utan tillsyn!

Karusellflickan sa...

Den där stämpeln är helt underbar! Blev otroligt snyggt på ljuset också. Du borde stå på julmarknader med dina saker, det är en skam att du inte gör det ;0)
Kram!

Annelie sa...

Innan jag lämnar iväg ett ljus så fäster jag alltid en varningstext på undersidan:
"Motivet är gjort med servettdecoupage. Lämna aldrig ljuset obevakat vid eldning. Skär/klipp ner motivet efterhand som ljuset brinner ner."

pojjo sa...

Jätte snyggt ljus.. men hur gick det då? brinner det upp eller klarar det sig? :D

Monica sa...

Så snyggt det blev! Jag har funderat precis som du o inte vågat testa... Ska bli kul o höra hur det gick :-)
Kram kram!

NuttesPyssel sa...

Men så fint ljus! Riktigt snyggt!
Kram.