lördag 26 juni 2010

Födelsedagsfirande på midsommarafton

Förutom att det var midsommar igår så fyllde världens bästa Hanna år, och det måste ju självklart firas...! När Veronika fyllde 35 förra året gav jag henne ett broderi på Betty Boop och Hanna var då snabb att - med glimten i ögat - berätta att det bara var drygt ett år kvar tills hon fyllde...

Att välja Betty Boop till Veronika var lätt, att välja motiv till Hanna var lite svårare men efter en hel del funderande och diverse försök med andra motiv fick jag hjälp av S att fixa till en bild från "Trollkarlen från Oz" som jag gjorde mönster av. Och sen har jag broderat, broderat, broderat och broderat... Jag är såååå tacksam för att det är Fotbolls-VM på tv så jag har haft något mer att koncentrera mig på under tiden jag broderat.

Var dock lite orolig ett tag att jag inte skulle hinna bli klar, men i torsdags sydde jag de sista stygnen! Jag som varit väldigt skeptisk under arbetets gång blev otroligt nöjd med det färdiga resultatet. Så det var enormt roligt att Hanna blev så glad över sin present!!  =)

Som bonuspresent fick hon en turkos ängel förpackad i en förfinad tändsticksask...Jag insåg mitt i gubbe nummer två att det var omöjligt att sitta ute i solen eller framför tv:n och följa ett mönster, så jag började då att brodera konturerna - sen var det bara att fylla i från kant till kant. Sååå mycket enklare...!!  =)

2 kommentarer:

Maria sa...

Supersnygg tavla!!! Bästa du gjort hittills!

Karusellflickan sa...

Jag är fortfarande lyrisk över tavlan! En av de bästa presenter jag någonsin fått, kanske till och med den bästa ;0) Tack ännu en gång!
Stor kram!