tisdag 1 juni 2010

Rosetter, och irritation

Tillbringade gårdagskvällen med att knyta rosetter - mängder med rosetter... Första delen i det än så länge hemliga pysselprojektet är nu mer eller mindre avslutat, och jag och min "pysselkompis" är såååå nöjda =)  Jag tog lite kort på dessa rosetter och tänkte lägga upp en bild här på bloggen men just nu verkar det vara omöjligt! Likaså kommer fotona på alla korten jag tillverkade i lördags att få vänta på bloggpublicering. Jag är nämligen extremt osams med min nya kamera...

Vet nu i och för sig inte om det är kameran, datorn eller mig det är fel på... men fotona finns i kameran och de kommer inte därifrån! =(  Jag har försökt, försökt, försökt och försökt - och risken finns att det snart är något som kommer kastas i golvet i ren frustration! Jag har därför gett upp, och inväntar hjälp från någon mer kunnig person.

Så det kommer ett inlägg med bilder sen, när de har fått flyttat från kameran till datorn. Någon gång... förhoppningsvis... ;o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Är såå nyfiken på det hemliga pyssel projektet,hoppas du och kameran blir sams snart. Vet hur du känner dig jag och min skrivare är inte dom bästa vänner precis.
Kram V