fredag 8 mars 2013

Mer från N's rum

*
Istället för att köpa ett skrivbord till N's rum så fixade vi till köksbordet S hade i sin lägenhet. Några lager svart färg, en bunt med serietidningar, trälim utblandat med vatten, måååånga lager lack samt några timmars jobb var vad som krävdes för att få till ett väldigt häftigt bord!


Vi fick bläddra igenom en väldans massa serietidningar för att hitta passande motiv. Eftersom bordet var en överraskning var inte N inblandad i tillverkningsprocessen och därför blev det extra svårt att hitta motiv som vi trodde han skulle gilla.Att sedan få bilderna (både hela sidor från serietidningarna samt enstaka rutor) att ligga på ett bra sätt och att inte få för mycket av vissa serietidningshjältar på ett och samma ställe var inte det lättaste - det blev många omflyttningar innan vi var nöjda och kunde börja limma.Om jag inte minns helt fel lackade S bordet nio gånger för att få till en riktigt bra yta...


Det färdiga bordet som N är mycket, mycket nöjd med! =)
Bordet har två iläggsskivor som kan sättas på kanterna och kan därmed vara rektangulärt som här, eller kvadratiskt och lite mindre.

Inga kommentarer: