lördag 6 mars 2010

Gör ett nytt försök...

I juni förra året visade jag upp en bild på en av mina tatueringar här i bloggen. Min förhoppning var att någon kanske skulle känna igen den lilla ängeln som jag har på mitt högra smalben och kunna berätta för mig var jag hittat henne. Jag är helt säker på att ängeln är ett ihopplock av två nästan identiska stämpelmotiv - men frågan är alltså från vilken stämpeltillverkare...?!


En av de tre tatueringarna jag fick i present av LilleBror när jag fyllde 30år.


Jag fick några förslag sist jag visade upp bilden, men tyvärr var inte några av dem rätt. Eftersom jag vet att jag numera har fler bloggbesökare än förra sommaren tänkte jag göra ett nytt försök... =)

Jag är enormt tacksam för förslag på vem som ligger bakom min ängel!!

8 kommentarer:

Lillsnörpa sa...

Vilken fin tatuering! Nu blev jag ännu mer sugen på att kontakta din bror så att han kan få tatuera mig också :) Vet inte vilken stämpel ängeln kommer ifrån, men jag måste säga att stämpelängeln förmodligen inte kan trivas bättre än på en äkta pysslare som du!

Karusellflickan sa...

Kul att se din fina ängel. Såhär på vintern ser man ju inte av dina tatueringar så mycket. En ängel på en ängel :) Kram!

Sara sa...

Vet tyvärr inte vart den kommer ifrån men måste säga att det var ett väldigt fint motiv att ha som tatuering. Har aldrig varit sugen på någon tatuering men nu blev jag faktiskt det :)

Lillan sa...

Tycker det ser ut som panduros ängel..

annicka sa...

Hej hej! Tack för titten på min blogg...alltid lika roligt med besökare =)
Ängeln var sööööt :) Krma kram

Anonym sa...

Men vilken härlig blogg jag hittade in i! Hittade hit genom Lillsnörpans blogg. Kommer absolut tillbaka hit och tittar mera.

Din tatuering var helt underbar! Jag vart själv väldigt sugen på nått liknande. Kram

Sara sa...

Tack så mycket och det var inte så svårt, men några gånger var jag ju tvungen att göra om den :)

Kram

tjejen med kameran sa...

ååå, nej vad jobbigt! Jag känner så igen stilen på ängeln men jag kan inte komma på vad de andra stämplarna finns eller heter!