tisdag 23 mars 2010

Använt fjärilsstansen igen

Är ju väldigt förtjust i min nya fjärilsstans från Martha Stewart. Kom på för några dagar sedan att det kanske går att stansa i krympplast... Jag fick verkligen ta i, och jag är faktiskt lite osäker på hur bra stansen egentligen mår av att stansa i den tjockleken. Men det fungerade i alla fall. =)

Jag har inte kommit längre än att jag krympt några svarta och vita fjärilar. Tanken är att det ska bli örhängen - jag har bara inte kommit på riktigt hur jag ska göra dem...


En krympt och en o-krympt fjäril...

3 kommentarer:

Monica sa...

Så söt den lilla fjärilen blev!! :-) Va försiktig bara om det är trögt med stansen för jag har gjort sönder en förut... Hela handtaget gick av när jag tog i för kung och fosterland :-)

Tycker absolut du ska sätta dig och skära ur mönsterpapper! :-) Det är riktigt kul och beroendeframkallande. Och så mycket dekorationer man får ut av ett enda papper!! Se över dina spillbitar också för där brukar det gömma sig massa fint :-)
Kram kram!

Anonym sa...

Jättefin!

Ett tips: Det skulle vara fint med en sådan fjäril fast lite större som halsband med bara enkla fina kedjor på var sida som håller i vingarna.

By the way: Jag kommer hem till påsk om du har tid att ses?

kram kram

Karusellflickan sa...

Den är så fin den stansen. Vill sätta tänderna i den snart (om jag nu får testköra din dyrgrip vill säga) Kram