söndag 14 mars 2010

Ännu en uppdatering...

Jag påstod i gårdagens inlägg att jag skulle ta lite ledigt, både från pyssel och blogg. Vet inte riktigt om man kan säga att jag lyckats... =)

Helgen har gått i lugnets tecken - allt för att försöka landa i det som hänt, samt "återhämta" mig från fredagens mycket fina men extremt jobbiga begravning. Detta innebär promenader i det fina vädret och väldigt mycket sport på tv och i datorn. Rugby, längdskidor, skidskytte, alpint, fotboll och Paralympics... Och jag gillar att brodera när jag tittar på sport!!

Inser dock att jag har lååångt kvar... ;o)Är inte riktigt nöjd med Vivien Leighs näsa...Tycker den ser lite för spetsig ut! Vet bara inte hur jag ska fixa till den. Är det någon mer som tycker som jag? Måste jag försöka fixa till den? Eller duger hennes näsa som den är??

4 kommentarer:

Monica sa...

Näsan är det inget fel på - tycker den kan få vara så :-). Härligt att du fått pysslat ändå! Pyssel är ju rena terapin så jag förstår att du inte kunde hålla dig borta :-) Ibland är det ju det som krävs för att få tankarna på annat håll. Stora kramar!!

Karusellflickan sa...

Jag tycker att Vivien är lika vacker som hon en gång var. Är som sagt avundsjuk på din broderi-kunskap. Kram!

Lillsnörpa sa...

Jag tycker att ditt broderi blir jättefint!
Har tänkt mycket på dig den senaste tiden. Hoppas att du känner dig bra, trots allt.. Kramar!

Britta sa...

SÅ snyggt det blir o visst har du kommit långt.
Näsa är bra så kör på ..
ha det gott o visst längtar vi efter en VÅR ....
HEJ f..B-M