måndag 30 maj 2011

Mors Dag

Igår var det ju Mors Dag, men vi firade faktiskt vår kära Mamma redan i fredags. Precis som 2009 och 2010 blev det bland annat egentillverkade smycken - det är ju synd att bryta en omtyckt tradition...!! ;o)

Jag visste att Mamma var väldigt förtjust i mina armband av memorywire och tänkte tillverka henne sådana, men upptäckte på onsdagen att de silverfärgade rören var slut. Dock var det väldigt snabb leverans på dessa, för jag hade dem vid lunch på fredagen och hann därmed fixa till armbanden i tid.

Som presentförpackning blev det en söt liten påse tillverkad av ett C5-kuvert. Tänk vad fina och smidiga saker man kan göra av något så enkelt!
 Jag har mängder med stämplar, men ingen mors dags- eller fars dags-stämpel. Men det fungerar ju faktiskt med en utskrift från datorn också!
 Det blev ju självklart örhängen också!!
De pärlemorfärgade blev LillaSyster väldigt förtjust i, så jag tillverkade ett par till henne också.


Det är på baksidan man mest märker att det faktiskt är ett kuvert som använts för att göra presentpåsen. Ska testa att använda denna sida framåt nästa gång, man täcker ju ändå över med ett mönstrat papper.


Dessutom överlämnades det en cellofanpåse fylld med chokladhavremuffins. Jag har bakat dessa tre gånger på en vecka... Undra om man kanske bör gå på någon form av "avvänjning" för detta...?! =)

1 kommentar:

Karusellflickan sa...

Jättefint! Älskar mönsterpappret du använt också.
Kram