måndag 31 januari 2011

Ett mycket enkelt "pyssel"!

Idag börjar jag skolan! =)  Jag ska läsa "Administration med ekonomisk inriktning" som är en ettårig utbildning. Det ska bli både roligt och spännande, och dessutom intressant att se hur det går... Dels är det ju några år sedan jag senast studerade, och dessutom är kursen på halvdistans - vilket innebär att det blir mycket pluggande hemifrån. Och att sitta still och läsa i en bok när det finns så mycket annat spännande att göra - som att pyssla... - kommer nog inte bli det lättaste! ;o)

Behövde i alla fall ett litet kollegieblock, och jag lyckades först inte hitta några små fina som var utformade som jag ville. Men i torsdags när jag gick på Hindersmässan i Örebro med Hanna hittade jag det perfekta blocket för endast 10 kronor! Den enda nackdelen var väl framsidemotivet; Michael Jackson...

Men med ett mönsterpapper, dubbelhäftande tejp och en håltång fixade jag ett nytt utseende på blocket på mindre än fem minuter.


 EFTER
Använde ett av de där mönsterpapperna som jag haft liggande läääänge. Inget fel med det egentligen, men det stora motivet har gjort det svårt att använda det till ett kort - men på mitt block blev det ju perfekt! 


FÖRE
Jag har inget emot Michael Jackson (och kan nog tycka att han ser ganska "söt" ut på denna bild), men jag vill INTE titta på honom dagligen!!

4 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Snacka om förvandling! Hur 17 lyckades du med att få mönsterpappret så perfekt i spiralen??? Blev supersnyggt!
Kram :0)

Anonym sa...

Härligt papper. Håller med hur lyckades du med det. Lycka till i skolan. Det kommer att gå bra ska du se.
Kram V

Maria sa...

men! dissar du Jacko?! ;)

Blev verkligen supersnyggt!
och Lycka till med studierna. Kram!

Annelie sa...

Perfekt var verkligen ordet - ja supersnyggt blev det!!
Men jag fattar inte jag heller hur man lyckas få spiralen i pappret - åtminstone inte på under fem minuter?!?